ENERGIALEIKKAUS

Hiusten energialeikkaus on tasapainottava sekä energisoiva hoitokokonaisuus. Hoito aloitetaan aina rentouttavalla intialaisella päähieronnalla. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa käynnistäen kehon puhdistusprosessin. Veden juominen on tämän vuoksi tärkeää ennen ja jälkeen hiustenleikkauksen. Energialeikkaus on teknisesti erittäin tarkka ja selkeälinjainen hiustenleikkaus, jossa kehälinjat yhdistetään ja jyrkkiä kulmia ja yhdistelemättömiä osioita hiuksissa vältetään. Leikkauksessa kunnioitetaan hiuksen luontaista tahtoa, kasvusuuntia ja pyörteitä näin hius asettuu kauniisti ilman erityistä laittamista. Leikkaus toteutetaan ainoastaan saksia ja kampaa käyttäen, muotoilusaksia tai veistä ei käytetä. Näin hius pysyy napakkana ja mallissaan pitkään. Suosittelen leikkausta hiljaisuudessa jolloin se on syvällinen, rentouttava sekä energisoiva kokemus. Palvelun kesto 1,5-2 tuntia.

undefined

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Intialainen päähieronta on ihanan rentouttava ja virkistävä stressiä laukaiseva kokonaisvaltainen hoito. Hoito perustuu tuhansia vuosia vanhaan kehon kokonaisvaltaiseen hoitamiseen Ayurveda perinteeseen. Hoidossa käsitellään yläselkä, niska-ja hartiaseutu, olkavarret, pää sekä kasvot. Hieronnassa käytetään luomulaatuisia hoitavia kasviöljyjä joita voidaan tarpeiden mukaan tehostaa eteerisillä öljyillä. Hoidon aikana voi soida rauhallinen musiikki tai hoito voidaan tehdä hiljaisuudessa asiakkaan toiveen mukaan. Hoitoon tullessa kannattaa laittaa mukavan rennot kiristämättömät vaatteet päälle. Olisi hyvä jos hiuksissa ei ole muotoilutuotteita näin hieronta sujuu paremmin kun hiukset eivät takkua. Hiukset pestään ja kuivataan hieronnan jälkeen jos niihin on käytetty öljyä. Hierontaa voidaan tehostaa ihanilla hiuksia ja hiuspohjaa ravitsevilla, elvyttävillä ja puhdistavilla hoidoilla ( savi, merilevä, turve, yrtit ). Hieronnan kesto on 30-45 minuuttia toivomuksen mukaan. Veden nauttiminen on tärkeää ennen ja jälkeen hoidon näin kuona-aineita saadaan tehokkaasti poistettua kehosta.

undefined

REIKI ENERGIAHOITO

Reikihoito tasapainottaa kehosi energioita. Hoidossa kehoosi välittyy parantavaa energiaa hoitajan käsien kautta. Hoito vahvistaa sisäisiä voimavarojasi ja edistää fyysistä ja psyykkistä terveyttäsi. Hoidon vaikutus on rentouttava ja rauhoittava, näin se vahvistaa elimistön oman puolustujärjestelmän ja paranemismekanismin toimintaa. Hoito tuntuu keholla usein lämpöny, kuumuutena, väreilynä tai painon tunteena, ajatukset ja tuntemukset vaihtelevat sen mukaan mitä kohtaa kehosta käsitellään. Unikin saattaa hoidon aikana tulla. Hoidon jälkeen olo tuntuu levänneeltä ja rennolta. Hoito hiljentää huomioimaan omat tarpeesi ja kunnioittamaan niitä. Hoito tuo usein helpotusta erillaisiin kipu ja jännitystiloihin, sekä helpottaa stressiä ja unettomuutta. Hoito rentouttaa ja aktivoi paranemista monella tasolla sen mukaan mihin itse olet valmis. Reikihoito on lempeää ja sopii jokaiselle joka haluaa huolehtia omasta hyvinvoinnistaan. Hoidon ajan saat rentoutua makuullaan hoitopöydällä. Mahdollisuus myös kaukohoitoon. Ajanvaraus tähän palveluun vain soittamalla!

PUHDISTUSHOIDOT

SAVIHOITO

Savella on monenlaisia hyödyllisiä vaikutuksia meihin. Puhdistava savihoito sopii erityisesti ärtyneelle, hilseilevälle ja rasvoittuvalle hiuspohjalle. Luonnonsavessa on paljon iholle hyödyllisiä kivennäis- ja hivenaineita sekä mineraaleja, näin savihoito myös ravitsee hiuspohjaa ja hiusta sekä antaa volyymia hiuksille. Savi imee itseensä raskasmetalleja ja kuona-aineita sekä ehkäisee erilaisia infektioita. Puhdistavan vaikutuksen vuoksi savi vaikuttaa myös positiivisesti hiusten kasvuun. Intialainen päähieronta tehostaa savihoidon vaikutusta


Ennen kasvivärjäystä on hyvä tehdä puhdistava savi- tai merilevähoito hiuksille. Näin hiuksesta saadaan pois kaikki ylimääräiset epäpuhtaudet ja kasviväri kiinnittyy paremmin hiukseen.

MERILEVÄHOITO

Merilevähoito kosteuttaa ja syväpuhdistaa tehokkaasti hiuksia ja hiuspohjaa. Se sisältää paljon jodia ja muita hiusten kasvulle tärkeitä kivennäis- ja hivenaineita, mineraaleja, rasvahappoja ja vitamiineja. Hiuksesta saadaan puhdistettua merilevällä metalli-ja muotoilutuotejäämiä ja ympäristön kerryttämiä epäpuhtauksia. Merilevä on erinomainen hoito kuiville ja luonnonkiharoille hiuksille, kemiallisten käsittelyjen rasittamalle hiukselle sekä hilseilevälle ja kutiavalle hiuspohjalle. Hoito kirkastaa vaaleaa väriä ja toimii myös kehon puhdistushoitona. Merilevää voidaan käyttää paaston tai jonkin muun kokonaisvaltaisen puhdistuskuurin yhteydessä. Ei suositella kuitenkaan lääkekuurin aikana. Intialainen päähieronta tehostaa merilevähoidon vaikutusta.

TURVEHOITO

Turve on aito suomalainen luonnontuote, joka sisältää erilaisia mineraaleja ja hivenaineita. Turve puhdistaa hiusta ja hiuspohjaa ja on antiseptinen joten se vähentää tulehdusta ja kutinaa hiuspohjassa. Turve aktivoi hiuspohjan verenkiertoa ja näin edistää hiusjuuren ravinnonsaantia. Turvetta voidaan käyttää kuuriluontoisesti psoriaasiksen hoitoon ja kuivalle atooppiselle iholle. Turve antaa ryhtiä ja vahvuutta hiukselle ja tasapainottaa hiuspohjan aineenvaihduntaa auttaen liikarasvoittumiseen. Käytössäni on suomalainen tarkoin tutkittu ensiluokkainen Lehto Peatin hoitoturve Ähtäristä.

YRTTIHOIDOT

Erilaisilla yrteillä voidaan hoitaa sekä ylläpitää hiusten ja hiuspohjan hyvää kuntoa. Yrteistä voidaan tehdä naamioita, yrttihuuhteita tai niitä voidaan sekoittaa kasvivärin joukkoon aina hoidon tarpeesta riippuen. Käytössäni on kotimaisen Ekopharman yrtit. Erilaisia käyttämiäni yrttejä ovat esimerkiksi peltokorte, kamomilla, nokkonen, koivu, rosmariini ja punajuuri

undefined

KASVIVÄRJÄYS

Kasvivärjäys on luonnollinen ja ekologinen vaihtoehto hiustenvärjäämiseen. Kasviväri on aitoa kasvin lehdistä, kuoresta tai juuresta kuivattua jauhetta joka sekoitetaan lämpimään veteen tai yrttiliemeen. Kasvivärit ovat hyvin siedettyjä eivätkä sisällä mitään synteettisiä väri- tai lisäaineita, säilöntäaineita tai hajusteita. Myös synteettisille hiusväreille allergisoituneet (aiheuttajana usein PPD eli parafenyleenidiamiini ja sen johdannaiset) voivat värjätä kasviväreillä hiuksiaan. Kuitenkin jollekkin kasville saattaa olla myös allerginen ja se on huomioitava väriä suunniteltaessa. Kasviväri hoitaa ja vahvistaa hiusta ja sillä saadaan aikaan ainutlaatuisia eläviä ja kiiltäviä värisävyjä. Hiuksen kunto, oma pohjaväri ja kehon ph vaikuttavat värjäyksen lopputulokseen. Värjäyksessä tapahtuu ns. hapettuminen parin ensimmäisen vuorokauden aikana värjäämisestä jolloin väri saa vasta lopullisen sävynsä. Kasvivärillä ei voi vaalentaa hiusta, joten suuret värimuutokset ovat mahdottomia toteuttaa. Kasvivärin pysyvyys on yhtä hyvä kuin synteettisillä väreillä.
Kun värjäät kasvivärillä säästät itsesi ja hiustesi lisäksi luontoa!

SAVIVAALENNUS

Savivaalennus on hellä ekologinen tapa vaalentaa hiusta. Vaalennus tehdään savi-soodaseoksella ja synteettisen hapetteen avulla. Luonto ei tästä kuormitu sillä hapete hajoaa vedeksi ja hapeksi prosessin aikana. Vaalennuksella saadaan pieniä muutaman asteen luonnollisia kirkastuksia hiuksiin. Tuloksena beigen, toffeen ja kullan sävyjä lähtötilanteesta, hapetevahvuudesta ja vaikutusajasta riippuen. Kylmiä sävyjä ei voida saada. Savivaalennus sopii käytettäväksi luonnolliseen värjäämättömään hiukseen, kasvivärillä tai synteettisellä värillä värjättyyn hiukseen. Tuoksultaan savivaalennus on mieto eikä kirvele hiuspohjassa. Kaikkia raidoitustekniikoita ja koko hiuksen kirkastusta voidaan käyttää aina halutusta lopputuloksesta riippuen. Vaikutusaika n. 20-60 minuuttia.
Savivaalennuksella syntyy auringon kirkastamaa luonnollista vaaleutta!